4 Πατάτες
4 Πράσα
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
2 Αβγά
1 Φλιτζάνι τσαγιού γάλα
150γρ. Τριμμένα τυριά
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε κύβους, τις βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα πράσα που έχουμε κόψει σε ροδέλες. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε για 2 λεπτά ακόμη. Όταν κρυώσουν ελαφρά προσθέτουμε το γάλα, τον άνηθο, τα αβγά χτυπημένα και το τυρί. Τα βάζουμε στις πατάτες και ανακατεύουμε. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 25 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: