ΥΛΙΚΑ
500γρ. Λιγκουίνι
500γρ. Κιμά μοσχαρίσιο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Πρέζα κανέλα
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
250ml. Χυμό ντομάτας
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα γλυκιά
Ελαιόλαδο
1/2 Φλιτζάνι λευκό κρασί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα λιγκουίνι σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε.
- Σε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου. Βάζουμε και τον κιμά και σοτάρουμε για μερικά λεπτά μέχρι να αλλάξει χρώμα. Σβήνουμε με το κρασί, βάζουμε τα υπόλοιπα υλικά και μισό ποτήρι νερό, σκεπάζουμε το τηγάνι και μαγειρεύουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 20 λεπτά.
- Σερβίρουμε τα ζυμαρικά με τον κιμά και αν θέλουμε πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: