Κανέλα
ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε κυβάκια
2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
Ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
500ml. Χυμό ντομάτας
1 Ποτήρι κρασιού, κόκκινο κρασί
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
Πιπέρι
Κύμινο
Ρίγανη
1 Φύλλο δάφνης
Αλάτι
1 Ποτήρι νερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το πολτό σκόρδου.
- Προσθέτουμε το κρέας, αλάτι και πιπέρι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να πάρει χρώμα.
- Ρίχνουμε το χυμό με το πελτέ ντομάτας, ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί.
- Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα, χαμηλώνουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 1 ώρα.
- Συνοδεύουμε με πουρέ ή ρύζι, πατάτες τηγανιτές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: