- Ελαιόλαδο
- 550γρ. Πιπεριές πράσινες και κόκκινες κομμένες σε κύβους
- 200γρ. Κολοκυθάκια κομμένα σε κυβάκια
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 2 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 2 Αβγά
- 160γρ. Φέτα θρυμματισμένη
- 100γρ. Γραβιέρα τριμμένη
- Θυμάρι
- 1 Πακέτο χωριάτικο φύλλο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τις πιπεριές.
- Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και τα φρέσκα κρεμμυδάκια, ανακατεύουμε. Τα αφήνουμε να κρυώσουν.
- Προσθέτουμε τα αβγά, τη φέτα, τη γραβιέρα, το θυμάρι αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε.
- Λαδώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε ένα φύλλο, το λαδώνουμε.
- Απλώνουμε άλλα δύο φύλλα τα οποία και λαδώνουμε. Απλώνουμε το μείγμα και καλύπτουμε με τα υπόλοιπα φύλλα τα οποία λαδώνουμε και αυτά.
- Χαράζουμε και ψήνουμε στους 180 βαθμούς και ψήνουμε για 1 ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: