Κυριακή 14 Αυγούστου 2022

ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ

 ΥΛΙΚΑ

  • 1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μερίδες
  • 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • Μπαχάρι
  • 1 Σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
  • Πιπέρι
  • Δενδρολίβανο
  • 1 Φύλλο δάφνης
  • 1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
  • 2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
  • 1 Κουταλιά σούπας αλεύρι
  • Ελαιόλαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας.
  • Το αφαιρούμε και βάζουμε το κρεμμύδι, τη δάφνη, το πιπέρι, το μπαχάρι, το δενδρολίβανο και το σκόρδου και ανακατεύουμε.
  • Σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τη μουστάρδα και μία κουταλιά σούπας αλεύρι και ανακατεύουμε.
  • Ρίχνουμε ένα λίτρο ζεστό νερό, βάζουμε ξανά το κρέας και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για λίγο παραπάνω από μία ώρα.
  • Σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: