ΥΛΙΚΑ600γρ. Μοτσαρέλα κομμένη σε μπαστουνάκια
200γρ. Φρυγανιές τριμμένες
200γρ. Αλεύρι
2 Αβγά χτυπημένα με λίγο νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε το λάδι σε ένα τηγάνι και το βάζουμε να ζεσταθεί
 - Σε ένα μπολ βάζουμε το αλεύρι, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε.
 - Παίρνουμε το τυρί και περνάμε το κάθε κομμάτι από το αλεύρι, μετά τα αβγά και τέλος από τη τριμμένη φρυγανιά.
 - Τα τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν ένα χρυσαφί χρώμα.
 - Τα μεταφέρουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
 - Τα σερβίρουμε ζεστά.
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: