1 Κοτόπουλο κομμένο σε παϊδάκια
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Πάπρικα καπνιστήη
Κουρκουμά
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
Ρίγανη
Χυμό από 1/2 λεμόνι
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε όλα τα υλικά και ανακατεύουμε καλά.
 - Κλείνουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 6 ώρες.
 - Βάζουμε το σχαροτήγανο σε μέτρια φωτιά να κάψει.
 - Ψήνουμε τα παϊδάκια μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα από όλες τις πλευρές.
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: