ΥΛΙΚΑ200γρ. Καλαμποκάλευρο
200γρ. Αλεύρι
400ml. Νερό
200ml. Γάλα
100ml. Ελαιόλαδο
100γρ. Βούτυρο
200γρ. Φέτα
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε το καλαμποκάλευρο, το αλεύρι, το νερό το γάλα αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε μέχρι να έχουμε ένα χυλό.
 - Σε ταψί 30εκ. απλώνουμε το λάδι. Απλώνουμε τον χυλό και ρίχνουμε από τη φέτα κομμένη σε μικρή κομμάτια και το βούτυρο σε μικρά κομμάτια και αυτό.
 - Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά.
 
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: