- 500γρ. Λευκά μανιτάρια
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- 2 Κουταλιές σούπας ξίδι βαλσάμικο
- Ελαιόλαδο
- 1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
- Θυμάρι
- 100γρ. Ένταμ τριμμένο
- 100γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τα μανιτάρια με ένα υγρό πανί.
- Αφαιρούμε τα κοτσάνια και τα ψιλοκόβουμε. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το βούτυρο και το ελαιόλαδο.
- Σοτάρουμε τα κοτσάνια. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το πολτό σκόρδου και το θυμάρι.
- Αλατοπιπερώνουμε, χαμηλώνουμε τη φωτιά και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 5 λεπτά αφού περιχύσουμε το μείγμα με το βαλσάμικο.
- Γεμίζουμε τα μανιτάρια. Τα βάζουμε σε πυρίμαχο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά. Πασπαλίζουμε με τα τυριά και ψήνουμε για άλλα 5 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: