- 1 Κιλό χοιρινό μπούτι χωρίς κόκκαλο
- 1 Κιλό πατάτες baby
- Ελαιόλαδο
- 1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Πάπρικα καπνιστή
- Δεντρολίβανο
- Χυμό από 2 λεμόνια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε πυρίμαχο σκεύος βάζουμε το κρέας και τις πατάτες, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με καπνιστή πάπρικα.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο τη μουστάρδα και το δεντρολίβανο. Περιχύνουμε το κρέας και τις πατάτες.
- Βάζουμε ένα ποτήρι νερό και σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 2 ώρες. Βγάζουμε το αλουμινόχαρτο γυρίζουμε στο γκριλ ανεβάζουμε τη θερμοκρασία στους 220 και ψήνουμε για άλλα 15 λεπτά για να πάρει χρώμα το φαγητό μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: