- 1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- Χυμό από 2 λεμόνια
- Ξύσμα από 1/2 λεμόνι
- 2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
- 1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Θυμάρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας να πάρει χρώμα. Ρίχνουμε το κρεμμύδι το πολτό σκόρδου και συνεχίζουμε το σοτάρισμα, σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε 1 ποτήρι νερό και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 50 λεπτά.
- Λίγα λεπτά πριν σβήσουμε το φαγητό αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε τη μουστάρδα, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού και το θυμάρι.
- Συνοδεύουμε με ρύζι ή πατάτες τηγανιτές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: