- 500γρ. Πατάτες
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 100γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
- 2 Καρότα τριμμένα
- 50γρ. Αλεύρι
- 4 Αβγά
- 150γρ. Ψωμί τριμμένο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε τις πατάτες τις κόβουμε σε μέτρια κομμάτια και τις βράζουμε για 20 λεπτά. Τις στραγγίζουμε και τις πολτοποιούμε.
- Βάζουμε το κρεμμύδι, το οποίο έχουμε σοτάρει.
- Προσθέτουμε τα 2 αβγά, τα καρότα, το τριμμένο τυρί, αλάτι και πιπέρι. Ζυμώνουμε το μείγμα και πλάθουμε τις κροκέτες.
- Χτυπάμε τα άλλα 2 αβγά. Περνάμε τις κροκέτες από το αλεύρι, μετά τα βουτάμε στα χτυπημένο αβγά και τέλος από το τριμμένο ψωμί.
- Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν χρώμα και τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: