ΥΛΙΚΑ
- 1 Κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
- 2 Λεμόνια σε φέτες
- Θυμάρι
- 2 Κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 4 Κουταλιές σούπας ξίδι βαλσαμικό
- 200ml. Λευκό κρασί
- 4 Κουταλιές σούπας μέλι
- 4 Κουταλιές σόγια σος
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε τα κομμάτια του κοτόπουλου σε ένα ταψί μαζί με τις φέτες λεμονιού, το κρεμμύδι και το θυμάρι.
- Αλατοπιπερώνουμε.
- Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το ελαιόλαδο, το μέλι, το βαλσαμικό και τη σόγια σος και περιχύνουμε το φαγητό. Προσθέτουμε το κρασί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για μία ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: