Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

 ΥΛΙΚΑ

  • 1 Κιλό φιλέτο κοτόπουλο μπούτι
  • 500γρ. Γιαούρτι
  • 1 Κουταλιά σούπας τζίντζερ τριμμένο
  • 1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
  • Κάρι
  • Πάπρικα
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • Αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Κόβουμε τα φιλέτα σε τετράγωνα κομμάτια. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά, βάζουμε και τα κομμάτια του κοτόπουλου, κλείνουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες το λιγότερο.
  • Περνάμε τα κομμάτια του κοτόπουλου σε ξυλάκια για σουβλάκι και ψήνουμε στο γκριλ στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. 
  • Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες και πίτες για σουβλάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: