- 1 Κιλό φιλέτο κοτόπουλο μπούτι
- 500γρ. Γιαούρτι
- 1 Κουταλιά σούπας τζίντζερ τριμμένο
- 1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
- Κάρι
- Πάπρικα
- Λίγο ελαιόλαδο
- Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε τα φιλέτα σε τετράγωνα κομμάτια. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά, βάζουμε και τα κομμάτια του κοτόπουλου, κλείνουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για 3 ώρες το λιγότερο.
- Περνάμε τα κομμάτια του κοτόπουλου σε ξυλάκια για σουβλάκι και ψήνουμε στο γκριλ στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά περίπου να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές.
- Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες και πίτες για σουβλάκια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: