- 1 Σκελίδα σκόρδο
- 50ml. Ελαιόλαδο
- 1 Κουταλάκι γλυκού μπούκοβο
- Πιπέρι
- 400γρ. Φέτα
- 200γρ. Γιαούρτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Χτυπάμε στο multi το σκόρδο, το ελαιόλαδο, το πιπέρι, το μπούκοβο καλά.
- Σε ένα μπολ βάζουμε τη φέτα σε τρίμματα, το γιαούρτι και το μείγμα που ετοιμάσαμε. Ανακατεύουμε πολύ καλά και βάζουμε στο ψυγείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: