ΥΛΙΚΑ
Περίπου 20 μπουτάκια
Ελαιόλαδο
2 Κουταλιές σούπας βαλσάμικο
1 Σακουλάκι σουσάμι
2 Κουταλιές σούπας μέλι
1 Πακετάκι τριμμένη φρυγανιά
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Περίπου 20 μπουτάκια
Ελαιόλαδο
2 Κουταλιές σούπας βαλσάμικο
1 Σακουλάκι σουσάμι
2 Κουταλιές σούπας μέλι
1 Πακετάκι τριμμένη φρυγανιά
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Από το προηγούμενο βράδυ, ανακατεύουμε σε ένα μπολ το ελαιόλαδο, το μέλι., το πολτό σκόρδου και το βαλσάμικο και μαρινάρουμε τα μπουτάκια. Την επόμενη ημέρα ανακατεύουμε σε μπολ το σουσάμι με τη τριμμένη φρυγανιά και πανάρουμε τα μπουτάκια. Τα βάζουμε σε λαδωμένο ταψί. Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.