Σάββατο 30 Μαΐου 2020

ΣΟΥΦΛΕ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ριγκατόνι ή άλλα ζυμαρικά
500γρ. Διάφορα τριμμένα τυριά
150γρ. Μπέικον ψιλοκομμένο
400ml. Κρέμα γάλακτος
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τα ριγκατόνι σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε.
  • Τα βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος και τα σκεπάζουμε με το μπέικον και τα τυριά, περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: