ΥΛΙΚΑ
1 Φύλλο σφολιάτας
Λίγο ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
100γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
3 Ντομάτες κομμένες σε φέτες
1 Κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
Δεδοντρολίβανο
Θυμάρι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Φύλλο σφολιάτας
Λίγο ελαιόλαδο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
100γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
3 Ντομάτες κομμένες σε φέτες
1 Κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
Δεδοντρολίβανο
Θυμάρι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Στρώνουμε το φύλλο σφολιάτας σ ένα πυρίμαχο σκεύος την τρυπάμε μ ένα πιρούνι και την ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς και στις αντιστάσεις.
- Σ ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και βάζουμε το πολτό σκόρδου και το δεντρολίβανο. Ανακατεύουμε για 2 λεπτά και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Περιχύνουμε τη ψημένη σφολιάτα με το μισό ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με την παρμεζάνα. Στρώνουμε ομοιόμορφα τις φέτες της ντομάτας και αλατίζουμε.
- Πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη το θυμάρι και πιπέρι.
- Περιχύνουμε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο και ψήνουμε για 45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: