ΥΛΙΚΑ
2 Μελιτζάνες κομμένες σε ροδέλες
2 Αβγά χτυπημένα
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
Λάδι για τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Μελιτζάνες κομμένες σε ροδέλες
2 Αβγά χτυπημένα
Αλάτι
Πιπέρι
Πάπρικα
Λάδι για τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε και κόβουμε σε ροδέλες τις μελιτζάνες και τις για 10 λεπτά σε αλατισμένο νερό.
- Τις στραγγίζουμε και τις στεγνώνουμε καλά. Σ ένα μπολ χτυπάμε τ αβγά, βάζουμε το αλάτι, το πιπέρι και τη πάπρικα, ανακατεύουμε καλά και βάζουμε το λάδι σ ένα τηγάνι να ζεσταθεί. Βουτάμε τις μελιτζάνες μέσα στο αβγό και τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν και από τις πλευρές. Τις τοποθετούμε σε απορροφητικό και τις σερβίρουμε ζεστές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: