ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μελιτζάνες κομμένες σε ροδέλες
300γρ. Φέτα
1 Κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
1 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 Ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
1 Φλιτζάνι χυμό ντομάτας
1 Κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
Λάδι για τηγάνι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό μελιτζάνες κομμένες σε ροδέλες
300γρ. Φέτα
1 Κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
1 Φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 Ντομάτες κομμένες σε ροδέλες
1 Φλιτζάνι χυμό ντομάτας
1 Κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
Λάδι για τηγάνι
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε τη φέτα σε κυβάκια.
- Κόβουμε τις ντομάτες σε ροδέλες και τις αφήνουμε να στραγγίσουν. Κόβουμε τι μελιτζάνες σε ροδέλες και τις αφήνουμε για 10 λεπτά σε αλατισμένο νερό.
- Τις στραγγίζουμε τις στεγνώνουμε ελαφρά και τις τηγανίζουμε ελαφρά. Τις αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί και έπειτα τις απλώνουμε σε ένα ταψί το οποίο έχουμε λαδώσει.
- Βάζουμε από πάνω τις φέτες κρεμμυδιού και τις ροδέλες ντομάτες. Ανακατεύουμε σ ένα μπολ το χυμό ντομάτας με το λάδι και τη ζάχαρη και περιχύνουμε τις μελιτζάνες τις αλατοπιπερώνουμε και τις ψήνουμε για στο γκριλ για 20 λεπτά. Βάζουμε τα κυβάκια της φέτας και ψήνουμε για άλλα 15 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: