ΥΛΙΚΑ
Πανσέτα σε λεπτές φέτεςΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ
Αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Ελαιόλαδο
Πάπρικα καπνιστή
Ξύσμα από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα και βάζουμε μέσα το κρέας. Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο.
Ζεσταίνουμε καλά το σχαροτήγανο και ψήνουμε την πανσέτα μέχρι να πάρει χρώμα και να μαλακώσει.
Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες.
Επίσης μπορούμε να ψήσουμε και στο γκριλ του φούρνου ή στα κάρβουνα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: