ΥΛΙΚΑ
500γρ. Φαρφάλε
100γρ. Ρόκα
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
50γρ. Κουκουνάρια
80γρ. Τριμμένη παμεζάνα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε τη ρόκα και τη στραγγίζουμε καλά.
 - Βάζουμε τη ρόκα στο μούλτι με τα υπόλοιπα υλικά και τα χτυπάμε μέχρι να έχουμε μία ομοιόμορφη κρέμα.
 - Βράζουμε τα φαρφάλε σε άφθονο αλατισμένο νερό.
 - Κρατάμε μισό ποτήρι από το νερό που έβρασαν και τα στραγγίζουμε.
 - Τα βάζουμε πάλι στη κατσαρόλα, ρίχνουμε το πέστο και το νερό. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: