Γλυκοπατάτες
Αλάτι
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Καθαρίζουμε και κόβουμε τις γλυκοπατάτες σε πολύ λεπτές φέτες. Τις βάζουμε σε μπολ με νερό, παγάκια και αλάτι και τις αφήνουμε για 30 λεπτά.
 - Τις στραγγίζουμε και τις απλώνουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
 - Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι.
 - Βάζουμε τις γλυκοπατάτες και τις τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρώμα.
 - Τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να φύγει το πολύ λάδι και σερβίρουμε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: