Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

ΦΙΛΕΤΑ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

ΥΛΙΚΑ
8 Φιλέτα γλώσσας
5 Πράσα ψιλοκομμένα
3 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
3 Κουταλιές σούπας ξύδι
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
1 Ποτήρι λευκό κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και τα περιχύνουμε με ελαιόλαδο. Πλένουμε και ψιλοκόβουμε τα πράσα και τα κρεμμυδάκια. Τα τσιγαρίζουμε με λίγο λάδι να μαραθούν. Αλατοπιπερώνουμε και σβήνουμε με το κρασί. Τα ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά. Ανακατεύουμε λίγο ελαιόλαδο με το ξύδι και τη μουστάρδα και ρίχνουμε το μείγμα στο τηγάνι. 
  • Ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το μπούκοβο. Στρώνουμε τα φιλέτα σε ένα πυρίμαχο σκεύος, τις περιχύνουμε με τη σάλτσα που ετοιμάσαμε. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: