- 800γρ. Φιλέτο κοτόπουλου
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
- Μπούκοβο
- Βασιλικό
- 2 Κουταλιές σούπας κέτσαπ
- Θυμάρι
- 300γρ. Ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 1 Κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
- 3 Κουταλιές σούπας ξίδι βαλσάμικο
- 1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
- 1 Κύβο ζωμό κοτόπουλο
- 200γρ. Μοτσαρέλα φρέσκια κομμένη σε κομμάτια
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κοτόπουλο να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.
- Αφαιρούμε το κοτόπουλο και το βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος. Συμπληρώνουμε λίγο ελαιόλαδο στο τηγάνι και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου.
- Προσθέτουμε το θυμάρι και ανακατεύουμε.
- Βάζουμε τα ντοματίνια και το βασιλικό. Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύουμε και αφήνουμε να πάρουν μία βράση.
- Αδειάζουμε τη σάλτσα στο πυρίμαχο με το κοτόπουλο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.
- Προσθέτουμε τη μοτσαρέλα.
- Συνοδεύουμε με ρύζι μπασμάτι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: