- 1 Φύλλο σφολιάτας
- 350γρ. Κασέρι τριμμένο
- 150γρ. Γκούντα τριμμένη
- 1 Ντομάτα ψιλοκομμένη
- 250γρ. Γιαούρτι
- 1 Αβγό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Λαδώνουμε μία φόρμα για τάρτα και στρώνουμε τη σφολιάτα, πατάμε να καθίσει καλά και στα πλαϊνά και κόβουμε ότι περισσεύει. Βάζουμε τη ντομάτα και τα τυριά και χτυπάμε το γιαούρτι με το αβγό, περιχύνουμε την τάρτα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: