- 1 Ποτήρι νερού σπορέλαιο
- 1 Ποτήρι νερού ζάχαρη
- 400γρ. Γιαούρτι
- 4 Αβγά
- Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- 1 Πακέτο φύλλο κρούστας
- 3 Κουταλάκια γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 1 Βανίλια
- ΣΙΡΟΠΙ
- 3 Ποτήρια νερό
- 2 Ποτήρια ζάχαρη
- Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- Χυμό από 1πορτοκάλι
- Χυμό από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βουτυρώνουμε ένα μέτριο ταψί, τοποθετούμε μέσα τα φύλλα και τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 20 λεπτά. Χτυπάμε όλα τα υπόλοιπα υλικά στο μίξερ. Ρίχνουμε το μείγμα επάνω από το φύλλο, ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 45 λεπτά. Ετοιμάζουμε το σιρόπι βράζοντας τα υλικά για 5 λεπτά. Σιροπιάζουμε το κρύο γλυκό με το ζεστό σιρόπι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: