- 4 Μπριζόλες
- 4 Κουταλιές σούπας μέλι
- 2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
- Ελαιόλαδο
- 2 Κουταλιές σούπας σόγια σος
- Χυμό από 1 πορτοκάλι
- 1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
- Θυμάρι
- Ρίγανη
- Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ τοποθετούμε τις μπριζόλες σε ένα άλλο ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και αλείφουμε το κρέας. Το βάζουμε στο ψυγείο για 4 ώρες.
- Ψήνουμε στο γκριλ σε προθερμασμένο φούρνο για 30 στους 200 βαθμούς στη μέση του ψησίματος της γυρίζουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: