Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

ΡΕΒΙΘΙΑ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ

 ΥΛΙΚΑ

  • 500γρ. Ρεβίθια
  • 2 Καρότα κομμένα σε ροδέλες
  • 1 Πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
  • 1 Κόκκινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
  • 1 Κλωναράκι σέλινο ψιλοκομμένο
  • 1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
  • Ελαιόλαδο
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βάζουμε τα ρεβίθια σε μπολ με νερό από το προηγούμενο βράδυ.
  • Τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε στη γάστρα με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Βάζουμε νερό όσο χρειάζεται για να καλύψουμε το φαγητό. Σκεπάζουμε τη γάστρα.
  • Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 6 ώρες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: