ΥΛΙΚΑ
- 500γρ. Ρεβίθια
- 2 Καρότα κομμένα σε ροδέλες
- 1 Πράσινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
- 1 Κόκκινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
- 1 Κλωναράκι σέλινο ψιλοκομμένο
- 1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
- Ελαιόλαδο
- Χυμό από 1 λεμόνι
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε τα ρεβίθια σε μπολ με νερό από το προηγούμενο βράδυ.
- Τα στραγγίζουμε και τα βάζουμε στη γάστρα με τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε. Βάζουμε νερό όσο χρειάζεται για να καλύψουμε το φαγητό. Σκεπάζουμε τη γάστρα.
- Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 6 ώρες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: