- 250γρ. Μπαγιάτικο ψωμί μόνο την ψίχα
- 1/2 Φλιτζάνι τσαγιού καρυδόψιχα
- 1/2 Φλιτζάνι τσαγιού αμυγδαλόψιχα
- 4 Σκελίδες σκόρδο
- 1/2 Φλιτζάνι τσαγιού ξίδι
- 1 Φλιτζάνι λαδιού ελαιόλαδο
- Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μπολ με νερό μουσκεύουμε το ψωμί, το στύβουμε και τα βάζουμε στο μπλέντερ με τα υπόλοιπα υλικά εκτός του λαδιού.
- Χτυπάμε να πολτοποιηθούν και ρίχνουμε σιγά σιγά το ελαιόλαδο. Στο τέλος ρίχνουμε το αλάτι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: