Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ

 ΥΛΙΚΑ

  • 250γρ. Μπαγιάτικο ψωμί μόνο την ψίχα
  • 1/2 Φλιτζάνι τσαγιού καρυδόψιχα
  • 1/2 Φλιτζάνι τσαγιού αμυγδαλόψιχα
  • 4 Σκελίδες σκόρδο
  • 1/2 Φλιτζάνι τσαγιού ξίδι
  • 1 Φλιτζάνι λαδιού ελαιόλαδο
  • Αλάτι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μπολ με νερό μουσκεύουμε το ψωμί, το στύβουμε και τα βάζουμε στο μπλέντερ με τα υπόλοιπα υλικά εκτός του λαδιού. 
  • Χτυπάμε να πολτοποιηθούν και ρίχνουμε σιγά σιγά το ελαιόλαδο. Στο τέλος ρίχνουμε το αλάτι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: