- 150γρ. Άσπρο ταραμά
- 4-5 Φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- Άνηθο ψιλοκομμένο
- Λίγο δυόσμο
- 4 Φέτες μπαγιάτικο ψωμί (μόνο την ψίχα)
- Πιπέρι
- Λάδι για το τηγάνι
- Αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βάζουμε το ψωμί σε μπολ με νερό. Σε τηγάνι ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια με τον άνηθο, τον δυόσμο και πιπέρι. Στραγγίζουμε το ψωμί και το βάζουμε σε μπολ, ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια και τον ταραμά. Τα ζυμώνουμε πολύ καλά. Πλάθουμε τα κεφτεδάκια, τα αλευρώνουμε και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: