ΥΛΙΚΑ
4 Πατάτες
200γρ. Λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες
200γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
250γρ. Μανιτάρια λευκά κομμένα σε φέτες
200ml. Κρέμα γάλακτος
Πάπρικα
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
4 Πατάτες
200γρ. Λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες
200γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
250γρ. Μανιτάρια λευκά κομμένα σε φέτες
200ml. Κρέμα γάλακτος
Πάπρικα
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τις πατάτες, τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε χοντρές ροδέλες.
- Τις στρώνουμε σε πυρίμαχο σκεύος το οποίο έχουμε αλείψει με λίγο λάδι.
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λουκάνικα με τα μανιτάρια, προσθέτουμε το δενδρολίβανο.
- Τα αδειάζουμε επάνω από τις πατάτες και από πάνω ρίχνουμε το τυρί.
- Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και πασπαλίζουμε με πάπρικα.
- Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά.