Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

ΠΑΤΑΤΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ
4 Πατάτες
200γρ. Λουκάνικο κομμένο σε ροδέλες
200γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
250γρ. Μανιτάρια λευκά κομμένα σε φέτες
200ml. Κρέμα γάλακτος
Πάπρικα
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τις πατάτες, τις ξεφλουδίζουμε και τις κόβουμε σε χοντρές ροδέλες.
  • Τις στρώνουμε σε πυρίμαχο σκεύος το οποίο έχουμε αλείψει με λίγο λάδι.
  • Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα λουκάνικα με τα μανιτάρια, προσθέτουμε το δενδρολίβανο.
  • Τα αδειάζουμε επάνω από τις πατάτες και από πάνω ρίχνουμε το τυρί.
  • Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και πασπαλίζουμε με πάπρικα.
  • Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: