Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΜΥΖΗΘΡΑ

ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ζυμαρικά
2 Κουταλιές σούπας βούτυρο
100γρ. Ξερή μυζήθρα τριμμένη
Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό να μείνουν al dente. Τα στραγγίζουμε και τα ξαναβάζουμε στη κατσαρόλα. Λιώνουμε το βούτυρο σ ένα κατσαρολάκι και το αφήνουμε να κάψει καλά. Περιχύνουμε τα ζυμαρικά, τα πασπαλίζουμε με το τριμμένο τυρί και τα ανακατεύουμε πολύ καλά.
  • Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με λίγο μαϊντανό και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: