ΥΛΙΚΑ
1 Φύλλο κουρού
500γρ. Κοτόπουλο φιλέτο
1 Κόκκινη πιπεριά
1 Κίτρινη πιπεριά
1 Πορτοκαλί πιπεριά
1 Ντομάτα κομμένη σε κύβους
200ml. Κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
Θυμάρι
1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
100γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
100γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
50γρ. Γκούντα τριμμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Φύλλο κουρού
500γρ. Κοτόπουλο φιλέτο
1 Κόκκινη πιπεριά
1 Κίτρινη πιπεριά
1 Πορτοκαλί πιπεριά
1 Ντομάτα κομμένη σε κύβους
200ml. Κρέμα γάλακτος
Αλάτι
Πιπέρι
1 Κουταλιά σούπας μουστάρδα
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
Θυμάρι
1/2 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
100γρ. Παρμεζάνα τριμμένη
100γρ. Κεφαλοτύρι τριμμένο
50γρ. Γκούντα τριμμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε το κοτόπουλο σε κυβάκια και το σοτάρουμε με λίγο ελαιόλαδο. Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και τις ρίχνουμε στο τηγάνι μαζί με τον άνηθο, το θυμάρι, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε τη μουστάρδα και σβήνουμε με το κρασί. Βάζουμε και τη ντομάτα. Μαγειρεύουμε για 20 λεπτά και τελειώνουμε με τη κρέμα γάλακτος. Λαδώνουμε μία ταρτιέρα και στρώνουμε το φύλλο, το οποίο τρυπάμε με ένα πιρούνι.
- Αφού κρυώσει λίγο η γέμιση την απλώνουμε πάνω από το φύλλο και προσθέτουμε τα τυριά. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: