ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ
2 Φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη άχνη
225γρ. Βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου σε κομμάτια
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
4 Αβγά
3 Κουταλιές σούπας μέλι
Χυμό από 3 λεμόνια
Ξύσμα από 1 λεμόνι
1 1/2 Κουταλιές σούπας αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ
2 Φλιτζάνια του τσαγιού αλεύρι
1/2 Φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη άχνη
225γρ. Βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου σε κομμάτια
ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ
4 Αβγά
3 Κουταλιές σούπας μέλι
Χυμό από 3 λεμόνια
Ξύσμα από 1 λεμόνι
1 1/2 Κουταλιές σούπας αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Στρώνουμε με λαδόκολλα ένα πυρίμαχο σκεύος 22χ33.
- Χτυπάμε στο μίξερ τα υλικά για τη βάση, μέχρι να έχουμε μία ζύμη που ξεκολλάει από τα τοιχόματα.
- Την απλώνουμε στο πυρίμαχο.
- Ψήνουμε για 15 λεπτά.
- Χτυπάμε στο μίξερ τα υλικά για τη γέμιση για 2 λεπτά περίπου.
- Ρίχνουμε το μείγμα στη ψημένη βάση και ψήνουμε για άλλα 20 λεπτά.
- Βγάζουμε το γλυκό από το φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει, το βάζουμε στο ψυγείο και το αφήνουμε να κρυώσει εντελώς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: