ΥΛΙΚΑ
500γρ. Φιλέτο κοτόπουλο
250γρ. Μανιτάρια σε φέτες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
400ml. Κρέμα γάλακτος
2 Κουταλιές σούπας βούτυρο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Κάρυ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Φιλέτο κοτόπουλο
250γρ. Μανιτάρια σε φέτες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
2 Κουταλιές σούπας μουστάρδα
400ml. Κρέμα γάλακτος
2 Κουταλιές σούπας βούτυρο
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Κάρυ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε το κοτόπουλο σε κυβάκια και το σοτάρουμε στο βούτυρο που έχουμε λιώσει.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
- Σβήνουμε με το κρασί, χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε το σκεύος και μαγειρεύουμε για 20 λεπτά.
- Προσθέτουμε τη μουστάρδα το κάρυ, και την κρέμα γάλακτος.
- Αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε για άλλα 5 λεπτά να δέσει η σάλτσα.
- Πασπαλίζουμε με το μαϊντανό και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Συνοδεύουμε με πιλάφι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: