Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΜΕ ΧΟΡΤΑ

ΥΛΙΚΑ
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Κιλό βλίτα καθαρισμένα και πλυμένα
500γρ. Σπανάκι, καθαρισμένο και πλυμένο
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
200γρ. Γίγαντες βρασμένα
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι. 
  • Ρίχνουμε το πολτό σκόρδου και τα φασόλια, σοτάρουμε για λίγο ακόμη.
  • Βάζουμε τα χόρτα και ανακατεύουμε καλά. 
  • Προσθέτουμε τα ντοματάκια, το αλάτι, το πιπέρι και το μπούκοβο. Σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά για μισή ώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: