ΥΛΙΚΑ
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Κιλό βλίτα καθαρισμένα και πλυμένα
500γρ. Σπανάκι, καθαρισμένο και πλυμένο
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
200γρ. Γίγαντες βρασμένα
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ελαιόλαδο
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
1 Κιλό βλίτα καθαρισμένα και πλυμένα
500γρ. Σπανάκι, καθαρισμένο και πλυμένο
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
200γρ. Γίγαντες βρασμένα
Αλάτι
Πιπέρι
Μπούκοβο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι.
- Ρίχνουμε το πολτό σκόρδου και τα φασόλια, σοτάρουμε για λίγο ακόμη.
- Βάζουμε τα χόρτα και ανακατεύουμε καλά.
- Προσθέτουμε τα ντοματάκια, το αλάτι, το πιπέρι και το μπούκοβο. Σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και μαγειρεύουμε σε σιγανή φωτιά για μισή ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: