Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ

ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
Μπούκοβο
Ελαιόλαδο
Πάπρικα γλυκιά
1 Κονσέρβα ψιλοκομμένα ντοματάκια
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
1 Κούπα κόκκινο κρασί
Αλάτι
Πιπέρι
1 Πρέζα κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  • Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου. Βάζουμε το κρέας και το ροδίζουμε καλά. Σβήνουμε με το κρασί, βάζουμε και τα υπόλοιπα υλικά και μία κούπα ζεστό νερό, σκεπάζουμε τη κατσαρόλα και βράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 1 ώρα και 15 λεπτά.
  • Συνοδεύουμε με ζυμαρικά ή πουρέ πατάτας, ή ρύζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: