ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ζυμαρικά της αρεσκείας μας
Λίγο άνηθο ψιλοκομμένο
250ml. Κρέμα γάλακτος
1 Σφηνάκι βότκα
1 Κουταλιά σούπας βούτυρο
Αλάτι
Πιπέρι
Ξύσμα από 1 λεμόνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό να γίνουν al dente.
- Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε το σολωμό που έχουμε ψιλοκόψει. Σβήνουμε με τη βότκα και ρίχνουμε τη κρέμα γάλακτος. Σιγομαγειρεύουμε για 2 λεπτά και ρίχνουμε τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε και κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Ρίχνουμε τον άνηθο και το ξύσμα λεμονιού, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: