ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό φιλέτο από ότι ψάρι μας αρέσει
Ελαιόλαδο
Χυμό από 1/2 λεμόνι
Ρίγανη
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 Καρότο κομμένο σε ροδέλες
Αλάτι
Πιπέρι
100ml. Χυμό ντομάτας
50ml. Κόκκινο κρασί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό φιλέτο από ότι ψάρι μας αρέσει
Ελαιόλαδο
Χυμό από 1/2 λεμόνι
Ρίγανη
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 Καρότο κομμένο σε ροδέλες
Αλάτι
Πιπέρι
100ml. Χυμό ντομάτας
50ml. Κόκκινο κρασί
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Μέσα σε μία κατσαρόλα, ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, τη ρίγανη, το πολτό σκόρδου, τον μαϊντανό, το καρότο, το χυμό ντομάτας και το κρασί και τα βράζουμε για 5 λεπτά.
- Σε ένα πυρίμαχο σκεύος απλώνουμε τα φιλέτα ψαριού και τα περιχύνουμε με τη σάλτσα. Προσθέτουμε 1 φλιτζάνι ζεστό νερό, αλατοπιπερώνουμε και σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε για 200 λεπτά στους 200 βαθμούς. Βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: