ΥΛΙΚΑ
Ελαιόλαδο
1 Πακέτο φύλλο κρούστας
300γρ. Φέτα θρυματισμένη
200γρ. Κασέρι τριμμένο
200γρ. Ανθότυρο θρυμματισμένο
6 Αβγά
500γρ. Γάλα εβαπορέ
1 Κουτάκι σόδα αναψυκτικό
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ελαιόλαδο
1 Πακέτο φύλλο κρούστας
300γρ. Φέτα θρυματισμένη
200γρ. Κασέρι τριμμένο
200γρ. Ανθότυρο θρυμματισμένο
6 Αβγά
500γρ. Γάλα εβαπορέ
1 Κουτάκι σόδα αναψυκτικό
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Βάζουμε και τα τρία τυριά σε ένα μπολ. Λαδώνουμε ένα ταψί.
- Λαδώνουμε δύο φύλλα και τα απλώνουμε στο ταψί. Απλώνουμε λίγο από τα τυριά και πασπαλίζουμε με πιπέρι. Κάνουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα υλικά και προσέχουμε έτσι ώστε να τελειώσουμε σκεπάζοντας την πίτα με τα δύο τελευταία φύλλα. Χαράζουμε την πίτα σε κομμάτια.
- Χτυπάμε τα αβγά με το γάλα και ρίχνουμε και τη σόδα. Περιχύνουμε την πίτα και την αφήνουμε για 10 λεπτά.
- Ψήνουμε για περίπου 1 ώρα. Περιμένουμε να κρυώσει λίγο πριν την κόψουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: