ΥΛΙΚΑ
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
1 Μαρούλι χοντροκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
1 Ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
Χυμό από 1 λεμόνι
1 Αβγό
2 Κουταλιές σούπας κορν φλάουρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
1 Μαρούλι χοντροκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
1 Ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
Ελαιόλαδο
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
Χυμό από 1 λεμόνι
1 Αβγό
2 Κουταλιές σούπας κορν φλάουρ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι.
- Βάζουμε και το κοτόπουλο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα.
- Βάζουμε νερό τόσο όσο χρειαστεί για να σκεπάσει το κοτόπουλο, το αλατοπιπερώνουμε και το βράζουμε σε χαμηλή θερμοκρασία. Λίγο πριν να είναι έτοιμο το κοτόπουλο ρίχνουμε το μαρούλι και τον άνηθο. Όταν το φαγητό μας είναι έτοιμο, φτιάχνουμε τη σάλτσα και τη ρίχνουμε στο φαγητό, κουνάμε λίγο τη κατσαρόλα να πάει παντού, μαγειρεύουμε για 2 λεπτά ακόμη και το φαγητό μας είναι έτοιμο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: