ΥΛΙΚΑ
1 Συσκευασία φύλλο κρούστας
250γρ. Κασέρι τριμμένο
200γρ. Γιαούρτι
250γρ. Φέτα θρυμματισμένη
4 Αβγά
1 Κουταλιά σούπας μαργαρίνη
1 Φλιτζάνι τσαγιού γάλα
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Συσκευασία φύλλο κρούστας
250γρ. Κασέρι τριμμένο
200γρ. Γιαούρτι
250γρ. Φέτα θρυμματισμένη
4 Αβγά
1 Κουταλιά σούπας μαργαρίνη
1 Φλιτζάνι τσαγιού γάλα
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε τα τυριά, τα αβγά, το γιαούρτι, τη μαργαρίνη και ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Λαδώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε τα μισά φύλλα τα οποία λαδώνουμε ένα ένα. Απλώνουμε τη γέμιση και σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα φύλλα τα οποία λαδώνουμε και αυτά.
- Χαράζουμε τη πίτα και την ψήνουμε στους 200 βαθμούς στις αντιστάσεις για 40 λεπτά.
- Μόλις τη βγάλουμε από το φούρνο την περιχύνουμε με το γάλα και την αφήνουμε να κρυώσει για να την κόψουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: