ΥΛΙΚΑ
2 Λίτρα γάλα
250γρ. Σιμιγδάλι ψιλό
250γρ. Καστανή ζάχαρη
1 Κουταλιά σούπας μαργαρίνη
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
2 Αβγά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
2 Λίτρα γάλα
250γρ. Σιμιγδάλι ψιλό
250γρ. Καστανή ζάχαρη
1 Κουταλιά σούπας μαργαρίνη
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
2 Αβγά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, το ξύσμα και τη ζάχαρη και τη βάζουμε σε μέτρια θερμοκρασία.
- Ρίχνουμε τη μαργαρίνη και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
- Ρίχνουμε σιγά σιγά το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε μέχρι να πήξει η κρέμα.
- Κατεβάζουμε από τη φωτιά, χτυπάμε σε ένα μπολ τα αβγά και τα ρίχνουμε στη κρέμα. Ανακατεύουμε να γίνει ένα μείγμα ομειογενές.
- Βουτυρώνουμε ένα πυρίμαχο σκεύος και στρώνουμε την κρέμα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 50 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: