ΥΛΙΚΑ
Περίπου 2 κιλά χταπόδι
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Φύλλο δάφνης
Ελαιόλαδο
50γρ. Κάππαρη
Πάπρικα γλυκιά
Πιπέρι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Περίπου 2 κιλά χταπόδι
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Φύλλο δάφνης
Ελαιόλαδο
50γρ. Κάππαρη
Πάπρικα γλυκιά
Πιπέρι
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Λάδι για το τηγάνι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε, καθαρίζουμε το χταπόδι και το βάζουμε σε κατσρόλα.
- Βάζουμε νερό τόσο όσο να το σκεπάζει και βάζουμε το φύλλο δάφνης. Σιγομαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 1 1/2 ώρα.
- Στραγγίζουμε το χταπόδι και το κόβουμε σε μεγάλα κομμάτια.
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι. Βάζουμε τα κομμάτια του χταποδιού και τηγανίζουμε για 2-3 λεπτά.
- Βάζουμε σε μία πιατέλα το χταπόδι και σκορπάμε τη κάπαρη και το μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: