ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 Κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
Αλάτι
Μπούκοβο
1 Κουτάκι μπύρα
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
2 Πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
Πάπρικα
1 Κουταλιά σούπας κέτσαπ
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό χοιρινό κομμένο σε μικρά κομμάτια
1 Κονσέρβα μανιτάρια σε φέτες
Αλάτι
Μπούκοβο
1 Κουτάκι μπύρα
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
1 Κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
2 Πιπεριές κομμένες σε ροδέλες
Πάπρικα
1 Κουταλιά σούπας κέτσαπ
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε το κρέας και το αφήνουμε να στραγγίσει. Σε μία κατσαρόλα ή μεγάλο βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι με το πολτό σκόρδου. Βάζουμε το κρέας και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να πάρει χρώμα. Συμπληρώνουμε τις πιπεριές και τα μανιτάρια.
- Βάζουμε το πελτέ ντομάτας και το κέτσαπ και ανακατεύουμε καλά.
- Σβήνουμε με τη μπύρα, αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε το μπούκοβο και τη πάπρικα. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για μία ώρα, να μαλακώσει το κρέας και το φαγητό να μείνει με τη σάλτσα του.
- Συνοδεύουμε με τηγανιτές πατάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: