ΥΛΙΚΑ
1 Κιλό γαρίδες
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Δενδρολίβανο
Ελαιόλαδο
Πάπρικα
Χυμό από 1/2 λεμόνι
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1 Κιλό γαρίδες
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Δενδρολίβανο
Ελαιόλαδο
Πάπρικα
Χυμό από 1/2 λεμόνι
Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Πλένουμε και καθαρίζουμε τις γαρίδες αφήνοντας τις ουρές. Τις βάζουμε σε ένα μπολ με λίγο ελαιόλαδο και τη πάπρικα και αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
- Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε το δεδρολίβανο. Προσθέτουμε το πολτό σκόρδου, ρίχνουμε τις γαρίδες. Τις αφήνουμε για 2 λεπτά, τις γυρίζουμε και τις αφήνουμε για άλλα 2 λεπτά. Περιχύνουμε με το χυμό λεμονιού, αποσύρουμε από τη φωτιά, αλατίζουμε και σερβίρουμε τις γαρίδες ζεστές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: