ΥΛΙΚΑ
500γρ. Λιγκουίνι
1/2 Κιλό γαρίδες
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Λίγο τζίντζερ
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Μπούκοβο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Παρμεζάνα τριμμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Λιγκουίνι
1/2 Κιλό γαρίδες
1 Κουταλιά σούπας πολτό σκόρδου
Λίγο τζίντζερ
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Μπούκοβο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Παρμεζάνα τριμμένη
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Σε ένα μπολ βάζουμε τις αλατισμένες γαρίδες και τις αλατοπιπερώνουμε. Προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού, το τζίντζερ, το μπούκοβο και λίγο ελαιόλαδο και τις αφήνουμε για 10 λεπτά.
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό. να γίνουν al dente.
- Σε ένα βαθύ αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε το πολτό σκόρδου..
- Προσθέτουμε τις γαρίδες και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε τα ζυμαρικά, ανακατεύουμε καλά. Σερβίρουμε πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό και τριμμένη παρμεζάνα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: