ΥΛΙΚΑ
500γρ. Ζυμαρικά
500γρ. Κιμάς
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Πράσο κομμένο σε ροδέλες
Ελαιόλαδο
1 Πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
1 Πιπεριά καυτερή ψιλοκομμένη
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
2 Ντομάτες τριμμένες
10 Ντοματίνια κομμένα στη μέση
250γρ. Κασέρι κομμένο σε κυβάκια
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 Πρέζα μοσχοκάρυδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
500γρ. Ζυμαρικά
500γρ. Κιμάς
1 Κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 Πράσο κομμένο σε ροδέλες
Ελαιόλαδο
1 Πιπεριά κομμένη σε κυβάκια
1 Πιπεριά καυτερή ψιλοκομμένη
1 Κουταλάκι γλυκού πολτό σκόρδου
2 Ντομάτες τριμμένες
10 Ντοματίνια κομμένα στη μέση
250γρ. Κασέρι κομμένο σε κυβάκια
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 Πρέζα μοσχοκάρυδο
Αλάτι
Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 5 λεπτά.
- Τα στραγγίζουμε και τα περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο. Σε μία κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τον κιμά, το κρεμμύδι, το πράσο και το πολτό σκόρδου για 10 λεπτά.
- Προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες, την καυτερή πιπεριά και το αλατοπίπερο.
- Σιγοβράζουμε για 20 λεπτά. Βάζουμε τα ζυμαρικά σε ένα πυρίμαχο σκεύος, σκεπάζουμε με τον κιμά, τη πιπεριά, τα ντοματίνια και το κασέρι.
- Πασπαλίζουμε με το μαϊντανό και το μοσχοκάρυδο. Ψήνουμε στους 250 βαθμούς για 40 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Αφήστε τα σχόλια και τις συνταγές σας: